27 juni 2020: Top Restaurant-Hotel Ter Heide schenkt Boelsbier

Restaurant-Hotel Ter Heide schenkt vanaf vandaag Authentiek Amber Boelsbier. Ter Heide is sinds jaren een top-referentie in het Meetjesland: prachtige locatie, tussen de Lembeekse bossen, uitmuntende keuken en prachtige etablissement.

Een eer om hier mee op de kaart te staan! Een echte aanrader!

24 juni 2020: Twee nieuwe café's die Boelsbier schenken

Sinds deze week is Authentiek Amber Boelsbier te verkrijgen in 2 nieuwe cafés: Café Tonneke, hét volkscafé bij uitstek in Machelen aan de Leie, en in Den Hippoliet, gelegen aan één van de mooiste dorpspleinen in Vlaanderen te Kaprijke. Iedereen die gaat fietsen in het Krekenland of de Leiestreek, kunnen we enkel aanbevelen om in Den Hippoliet of het Tonneke een biertje te gaan proeven!

12 juni 2020: Café Den Afzakker in Olsene nu ook lid van de Boelsbier familie

Vanaf vandaag is Boelsbier ook te verkrijgen in Café Den Afzakker in Olsene. Christophe Demoor heeft het café recentelijk overgenomen en heeft ondertussen een zeer uitgebreide kaart van speciale bieren. Boelsbier is hier in goed gezelschap!

Allen daarheen zou ik zeggen!

6 juni 2020: Krant van West-Vlaanderen op bezoek bij Bieren Boels

Op 6 juni ll, is de Krant van West-Vlaanderen op bezoek geweest bij Bieren Boels. Een interview met Freddy en Peter Boels in het kader van vaderdag.

De krant verschijnt op vrijdag 12 juni!

6 juni 2020: Vaderdagactie

Tijdens het weekend van 13 juni, krijgt elke vader die komt eten in de Afspaning ter gelegenheid van vaderdag een gratis flesje Authentiek Amber Boelsbier! Het wordt een prachtig en zonnig weekend, dus allen daarheen!

Guy en Valérie verwachten jullie na de heropening vanaf maandag!

23 mei 2020: Vaderdag Idee...

Binnenkort komt vaderdag er aan. Een Boelsbier geschenkpakketje is het ideale cadeau!

  • Geschenkpakket met twee flesjes en een glas

  • Geschenkpakket met 6 flesjes

Contacteer ons voor meer informatie!

23 mei 2020: Boelsbier nu ook te koop bij Allaert Dranken en Wijnen

Vanaf vandaag is Boelsbier ook te koop bij Allaert Dranken en Wijnen in Machelen aan de Leie, het dorp waar Bieren Boels gevestigd is! Zo komt het Boelsbier thuis en is het binnen handbereik voor alle inwoners van Machelen aan de Leie. 

Allaert Dranken en Wijnen is een prachtige speciaalzaak, waar een rijk assortiment bieren en wijnen broederlijk naast elkaar  staan. Boelsbier misstaat hier dus helemaal niet!

Check it out: www.wijnenallaert.be

© 2020 by Bieren Boels created with Wix.com