top of page

24/11/2020: Straf Gouden Boelsbier Kaapt Bronzen Medaille weg

De Brussels Beer Challenge 2020 heeft onder een corona gesternte plaatsgevonden in Brussel (origineel was Hasselt voorzien, maar daar de covid situatie werd het uiteindelijk toch Brussel). Straf Gouden Boelsbier is één van de 1546 bieren die deelnamen aan de wedstrijd om n verschillende categorieën de beste bieren uit te kiezen.

Ons biertje is ook in de prijzen gevallen: in de categorie Herb&Spice, heeft ons Straf Gouden Boelsbier een bronzen medaille weggekaapt! Ontzettend trost dat op zo een massa bieren ons biertje komt bovendrijven en geapprecieerd wordt door de internationale jury...

21/07/2020: Boelsbier on tour... Win een Boelsbier pakket!

Ga je deze zomer op reis in België of ergens in Europa, of blijf je gewoon thuis? Stuur een originele "Boelsbier" vakantiefoto en win een Boelsbier pakket!

Een neutrale jury zal de meest originele foto uitkiezen en de winnaar mag een pakket van Boelsbier verwachten!

Laat u gaan en verras ons!

 

Deel je foto's of Facebook of Instagram en tag onze pagina (@boelsbier). Veel succes!

27 juni 2020: Top Restaurant-Hotel Ter Heide schenkt Boelsbier

Restaurant-Hotel Ter Heide schenkt vanaf vandaag Authentiek Amber Boelsbier. Ter Heide is sinds jaren een top-referentie in het Meetjesland: prachtige locatie, tussen de Lembeekse bossen, uitmuntende keuken en prachtige etablissement.

Een eer om hier mee op de kaart te staan! Een echte aanrader!

24 juni 2020: Twee nieuwe café's die Boelsbier schenken

Sinds deze week is Authentiek Amber Boelsbier te verkrijgen in 2 nieuwe cafés: Café Tonneke, hét volkscafé bij uitstek in Machelen aan de Leie, en in Den Hippoliet, gelegen aan één van de mooiste dorpspleinen in Vlaanderen te Kaprijke. Iedereen die gaat fietsen in het Krekenland of de Leiestreek, kunnen we enkel aanbevelen om in Den Hippoliet of het Tonneke een biertje te gaan proeven!

12 juni 2020: Café Den Afzakker in Olsene nu ook lid van de Boelsbier familie

Vanaf vandaag is Boelsbier ook te verkrijgen in Café Den Afzakker in Olsene. Christophe Demoor heeft het café recentelijk overgenomen en heeft ondertussen een zeer uitgebreide kaart van speciale bieren. Boelsbier is hier in goed gezelschap!

Allen daarheen zou ik zeggen!

6 juni 2020: Krant van West-Vlaanderen op bezoek bij Bieren Boels

Op 6 juni ll, is de Krant van West-Vlaanderen op bezoek geweest bij Bieren Boels. Een interview met Freddy en Peter Boels in het kader van vaderdag.

De krant verschijnt op vrijdag 12 juni!

6 juni 2020: Vaderdagactie

Tijdens het weekend van 13 juni, krijgt elke vader die komt eten in de Afspaning ter gelegenheid van vaderdag een gratis flesje Authentiek Amber Boelsbier! Het wordt een prachtig en zonnig weekend, dus allen daarheen!

Guy en Valérie verwachten jullie na de heropening vanaf maandag!

23 mei 2020: Vaderdag Idee...

Binnenkort komt vaderdag er aan. Een Boelsbier geschenkpakketje is het ideale cadeau!

  • Geschenkpakket met twee flesjes en een glas

  • Geschenkpakket met 6 flesjes

Contacteer ons voor meer informatie!

DSCF0269_edited_edited.png
20200124_185328_resized_edited_edited.pn

23 mei 2020: Boelsbier nu ook te koop bij Allaert Dranken en Wijnen

Vanaf vandaag is Boelsbier ook te koop bij Allaert Dranken en Wijnen in Machelen aan de Leie, het dorp waar Bieren Boels gevestigd is! Zo komt het Boelsbier thuis en is het binnen handbereik voor alle inwoners van Machelen aan de Leie. 

Allaert Dranken en Wijnen is een prachtige speciaalzaak, waar een rijk assortiment bieren en wijnen broederlijk naast elkaar  staan. Boelsbier misstaat hier dus helemaal niet!

Check it out: www.wijnenallaert.be

bottom of page